Astral Travel

Cursus Astral Travel

Vergroot je kennis over de essentie van de werkelijkheid

AstralTravel

Heb je jezelf wel eens afgevraagd of het mogelijk is om bewust en alert je fysieke lichaam te verlaten en te reizen naar andere dimensies van de realiteit die je tot nu toe kent? Jezelf daardoor beter leren kennen? Zou je daar een mooie ervaring mee willen opdoen in een veilige setting onder begeleiding van een ervaren trainer? Dan is de cursus Astral Travel van Damanhur op 13 en 14 oktober 2018 iets voor jou.

Waarom is het iets voor jou?

Eigenlijk heb je (zonder dat je het weet) al ervaring opgedaan met Astral Travel. Het is iets wat je onbewust doet als je droomt. Je weet dus eigenlijk al hoe je dit moet doen, maar nog niet bewust. In de cursus Astral Travel leer je om deze ‘verborgen’ vaardigheid weer te gebruiken terwijl je volledig ontspannen en alert bent.

Met Astral Travel krijg je toegang tot delen van het menselijk vermogen die iedereen heeft, maar niet altijd gebruikt of vergeten is. Bijvoorbeeld omdat we dat niet meer gewend zijn in onze cultuur. In de cursus Astral Travel kun je het potentieel hiervan ervaren en leren hoe je dit moet toepassen, onderhouden en trainen.

Programma

Astral Travel is een gave tweedaagse interactieve cursus op 13 en 14 oktober 2018 in het Damanhur centrum Belmani is Oosterbeek.

Je leert hoe je Astral Travel moet toepassen en hoe je dit kunt trainen en onderhouden. Je ontdekt hoe je je bewustzijn op een prettige manier verder kunt verkennen zonder begrenzing van je lichaam. Je doet dit met veilige oefeningen, fijne muziek en deskundige begeleiding.

Na deze cursus kun je level 2 en 3 volgen van Astral Travel.

Wie is je leraar?

CrotaloCrotalo Sesamo is geboren in Turijn in 1970. Hij is een specialist op het gebied van healing, oude beschavingen en zelfonderzoek. Hij geeft les in Astral Travel, Past live, Inner Harmonization en Selfic Healing. Daarnaast geeft hij les in hoe je leeft in gemeenschappen met specialisaties in economie, politiek en spiritueel leven.

Taal

De Astral Travel cursus wordt gegeven in eenvoudig, makkelijk te begrijpen Engels.

Wat zijn de kosten en waar is het?

De Astral Travel cursus vindt plaats op 13 en 14 oktober van 10 tot 17 uur. De cursus wordt gegeven in Damanhur centrum Belmani, Weverstraat 30 in Oosterbeek (goed bereikbaar per openbaar vervoer). De kosten van deze 2 daagse cursus bedragen 250,- euro. (Zonder overnachting.) Je kunt je lunch meenemen of een biologische lunch aanschaffen bij Belmani (€ 15,- per lunch)

Hoe kan ik me aanmelden?

Je kunt je eenvoudig aanmelden via de onderstaande knop. Je ontvangt een bevestiging in je mailbox met daarin informatie over de betaling en de gegevens die je moet aanleveren voorafgaand aan de cursus.

Je kunt je aanmelden tot uiterlijk 6 oktober 2018.